سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راههای مقابله با استرس و اضطراب

1-  متوجه رژیم غذایی خود باشید: یک رژیم غذایی متعادل نه تنها برای وزن و سلامت عمومی شما خوب است، بلکه روش خوبی برای مدیریت استرس و اضطراب به اثبات رسیده است. شما نباید به خودتان گرسنگی و پرهیز بی‌رویه از غذا را تحمیل کنید. توجه کنید که همیشه صبحانه بخورید، زیرا کاهش سوی? شکر خون به نوب? خود ممکن است علائم اضطراب‌گونه را تحریک کند. خوردن مواد غذایی غنی از کلسیم، فسفر، و مگنیزیم تا حد زیادی در کاهش استرس کمک می‌کند!

2- کاهش مصرف کافئین: محدود کردن نوشیدنی‌های کافئین‌دار در محدودکردن علائم اضطراب مفید است. کافئین خود منجر به مشکلات خواب نیز می‌گردد، که به طور ثانوی می‌تواند اضطراب‌برانگیز باشد.

3- ویتامین بی: گرفتن ویتامین (بی) اضافی در نبرد با اضطراب و استرس شما را کمک می‌کند. اکثر داکتران توصیه به افزایش مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین (بی) می‌کنند، زیرا واضح شده است که این ویتامین‌ها خواص آرامش‌بخش نیز دارند!

4- ورزش: تمرینات فزیکی از روش‌های اساسی برای کنترل استرس و اضطراب و برطرف کردن علائم آن‌هاست. در جریان ورزش، اندورفین آزاد می‌شود و این  در تقویت آرامش شما را کمک می‌کند. حداقل 30 دقیقه ورزش سُبُک در روز مانند پیاده‌روی، بایسکل‌رانی، یا آب‌بازی اگر میسر شود برای کنترل علایم این حالت‌ها مفید است.

5- ماساژ: ماساژ در کاهش سوی? استرس و اضطراب کمک می‌کند. اگر به شما در وقت کار استرس دست می‌دهد، می‌توانید با روش ساد? خودماساژدادن بر گردن و دست‌ها استفاده کرده و رفع استرس  بکنید.

6- تجزیه و تحلیل مشکلات و ترس‌ها و مواجه شدن با آن‌ها: اگر شما از ترس رنج می‌برید، باید خود را به تدریج به منبع ترس تان مقابل کنید و نگذارید هر بار مانند مار بینِ آستین شما را نیش بزند. در ترس‌های شدید از درمان‌گر حرفه‌یی کمک بخواهید.

7- مثبت فکر کنید: اندیشه‌های مثبت را جای‌گزین افکار منفی بسازید. این یک روش قدرت‌مند در تکنیک مدیریت استرس و اضطراب است. وقتی  افکار منفی و نگرانی بیش از حد شما را اذیت می‌کند، می‌توانید نیروی فکری تان را در مورد چیزی خوشایند و لذت‌بخش متمرکز بسازید، می‌بینید که بلافاصله شما شروع به احساس بهتر و آرامترخواهید کرد.

قدرت ذهن خود را دست کم نگیرید. شما می‌توانید تصمیم بگیرید تا افکار منفی خود را دور و افکار خوشایند و شاد را جای‌گزین آن‌ها کنید. یک روش ساده این است که چشمان‌تان را ببندید و تصور کنید که شما در یک مکان بهتر مثلاً  دریک ساحل نشسته به امواج اقیانوس گوش می‌سپارید. این شما را آرامش داده و به شما کمک می‌کند سطح استرس تان کاهش یابد.

8- شدت اضطراب خود را در نظر بگیرید: اگر شما مبتلا به تشوش اضطرابی (اضطراب بیمارگونه و شدید)، استید، بهتر است به یک متخصص روانی یا روانشناس کلینیکی مراجعه کنید.

9– مدیریت زمانِ “نگرانی”: برخی افراد در مورد حوادثی که به مراتب دورتر از زمان حال است  نگران اند. وقتی در زمان به مراتب دورتر نگران باشید، پس چرا حالا نگرانی می‌کنید؟ شما می‌توانید بجای تشویش گام‌های عملی برای حل مشکل آینده بردارید، چون نگرانی بیش از حد اضطراب شما را افزایش می‌دهد!

10- نگرانی و ترس خود را بنویسید: با این عمل شما می‌توانید نگرانی‌های تان‌را بهتر شناسایی کنید و به‌طور معقول در رفع آن‌ها اقدام کنید. اکثراً دیده شده با این روش برخی از نگرانی‌ها آن‌قدر جزیی بوده اند که ارزش  فکر کردن را هم نداشته اند!